Нинова води в номинациите за депутат в Сатовча, Гърмен и Хаджидимово

снимка: infomreja, архив

Днес се проведоха три от общинските конференции на БСП в област Благоевград. С решения и предложения са готови партийните организации на БСП в Сатовча, Хаджидимово и Гърмен.

В Сатовча социалистите направиха най-много 16 номинации за досегашния народен представител Корнелия Нинова, от тях 12 са за това тя да бъде водач на листата. Председателят на партията в общината Милко Сиркьов получи 13 номинации, а областният лидер на БСП Емил Костадинов - 8.

В Хаджидимово Нинова получи 15 номинации, толкова е получил и зам.-кметът на Гоце Делчев Богдан Боцев, 9 за общинския председател на гоцеделчевската организация Тодор Радулов и 4 за Емил Костадинов.

Идентична е  ситуацията и в община Гърмен, където Нинова освен, че получава 15 номинации, делегатите на събранието взеха решение и тя да бъде водач на листата за депутати.

Членовете в Гърмен са направили 6 номинации за бившия депутат Георги Юруков и 1 за Емил Костадинов. На конференциите Корнелия Нинова направи отчет за свършенето от нея през мандата и представи предизборната програма на БСП.

 

КОМЕНТАРИ

не социалист20:45 - 24.03.2013
Румен Овчаров, Румен Петков, Емилия Масларова и Асен Гагаузов няма да имат място в кандидатдепутатските листи на БСП. А защо са били министри тогaва , след като носят само негативи? Кой ще отговори?Станишев да ли може ли? А Нинова?
Kanin13:25 - 24.03.2013
корнелия нинова бе човек на сдс която оглави и окраде булгартабак благоевград по времето на управлението на костов
DJUMAQTA10:40 - 24.03.2013
Корнелия е всепризнатия водач на областта.Костадинов и компания спрете с мръсотиите.Много пари сте пръснали за черен пиар,но това ще ви изяде главите.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK