Неврокопчани недоволни от РДНСК

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

“Не съм особено доволен от срещата, която проведохме днес в Гоце Делчев, затова ще помоля кмета на общината Владимир Москов да поиска от служителите от ТСУ  и “Незаконно строителство” да бъдат по-прецизни в работата си. Ще настоявам и  пред началника на РДНСК Васил Точев за спазване на законовите срокове за отговори по жалбите и преписките на хората“, заяви след продължилата повече от три часа среща депутът Георги Андонов.

Повече от 40 жители на Гоце Делчев и общината с пълни торби документи представиха днес проблемите си пред шефовете на РДНСК- Благоевград Васил Точев и на ТСУ-Гоце Делчев инж.Тодор Домузов. Голяма част от поставените проблеми бяха свързани с нарушения на Закона за устройство на територията и забавени срокове за отговори на жалби и различни преписки, свързани с незаконно строителство.

Присъстващите граждани на срещата и депутатът Георги Андонов изразиха становище, че проблемите относно строителството в Гоце Делчев и населените места, се дължат не на невъзможността им за решаване, а заради липсата на комуникация, желание и недобър тон между жалващи се и служители. Хората се оплакаха, че единият приемен ден в седмицата на главния архитект  Анушка Костодинова бил крайно недостатъчен.

"Аз съм притеснен, че става въпрос за нерешени проблеми на хора от 1996 година, които на практика не са трудно решими. Не отричам и факта, че имаше поставени проблеми на срещата, които не касаят нито РДНСК, нито ТСУ, а и такива, които са били вече решени според закона и тъжителите са останали недоволни от тях. Според мен актуалните проблеми, които бяха поставени днес на срещата в Гоце Делчев, са от местна компетенция на общинските служби, отговарящи за строителството в общината и точно те би трябвало да погледнат с по-голяма отговорност към задълженията си“, заяви депутатът Георги Андонов, който не скри, че основните недоволства на жалващите са са били насочени към началника на ТСУ инж. Тодор Домузов и към РДНСК-Благоевград.
 

КОМЕНТАРИ

до Тошо Бакшишо00:44 - 28.01.2012
Щом оставихте дъртия педофил Сърбаков да ви хвали пиши ги бегали .
Мария15:45 - 25.01.2012
И незконата джамия обеща да им дострой и по 50лева череп отгоре.Инаначе как се печелят 80% от гласовете в комсала,а Андонофф???
Хм11:09 - 25.01.2012
Какво ли е мнението на РДНСК за незаконния водопровод в циганската махала? Даже и депутата се снима до него.
Хм10:41 - 24.01.2012
Какво ли е мнението на РДНСК за незаконния водопровод в циганската махала? Даже и депутата се снима до него.

FACEBOOK

//