Намереният мъртъв бизнесмен край Борово е убит с нож

снимки: infomreja.bg

62-годишният мъж, който тази сутрин бе намерен мъртъв край гоцеделчевското село Борово е бил убит с нож. При извършения оглед на трупа разследващите са констатирали няколко прободни рани по тялото, като смъртоносната е била в областта на сърцето.

Установено е, че убитият е турски гражданин с постоянно местожителство в Пловдив. Една от версиите е, че живял и в Асеновград.

По неофициална информация бизнесът му бил свързан с контрабанда на цигари и алкохол. Подобна дейност развивал и в Гоцеделчевски регион, където идвал често.

На този етап разследващите отказват да съобщят името на турския гражданин. Близките му обаче са уведомени за смъртта му.

Огледът на местопроизшествието е приключил, взети са отпечатъци, намерени са и следи на евентуалните извършители на убийството, съобщиха от полицията в Гоце Делчев. За инцидента е уведомен и вътрешният министър Цветан Цветанов.

62-годишният мъж бе намерен в локва кръв рано тази сутрин от случайни минувачи, които отивали на работа до намиращия се наблизо свинарник. Трупът му бил до бял микробус с пловдивска регистрация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK