Наградиха 136 служители на МВР в Кюстендилско

Снимки: ОДМВР - Кюстендил

136 служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП – Кюстендил, са наградени по случай 137 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите.

Директорът на ОДМВР старши комисар Елиан Стамболийски е награден със заповед на главния секретар на МВР Георги Костов с обявяване на благодарност за проявена инициативност и съществен принос в осъществяване на професионалната дейност. Днес на тържествено събрание директорът на ОДМВР – Кюстендил, Елиан Стамболийски поздрави служителите на МВР по случай предстоящия празник, благодари им за усилията и постигнатите резултати в работата и им пожела лично и професионално удовлетворение, здраве и просперитет на тях и семействата им.

Старши комисар Стамболийски изрази удовлетворение от постигнатите резултати. От началото на годината разкриваемостта на престъпленията е увеличена с 21.28 пункта, сравнено със същия период на миналата година. Регистрираните престъпления са с 321 повече в сравнение със същия период на миналата година. За периода са иззети 87 505 къса цигари и 109 кг. нарязан тютюн без български акцизен бандерол, иззети са и 80 л. алкохол без бандерол на българската държава.

Противодействието на престъпленията, свързани с наркотици показват, че  са иззети синтетични наркотични вещества 2688 таблети и 1.513 кг. субстанция, марихуана 14.94 кг., 66 стръка канабис и разкрити 2 обекта за отглеждане и преработка на канабис.

Старши комисар Стамболийски подчерта, че е удовлетворен от екипната работа на служителите и е уверен, че стремежът да бъдат в полза на гражданите ще продължи да дава резултати.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//