"Монтана" гони девета победа, "Марек" с трудна задача срещу "Пирин"

Снимка: БФВ

"Монтана Волей" и "Марек Юнион-Ивкони" (Дупница) откриват с домакинства срещите от десетия кръг на Суперлигата при мъжете, който е само в два дни, петък и събота, 9 и 10 декември.

"Монтана" приема "Нефтохимик 2010" (Бургас), като един срещу друг ще се изправят вторият срещу петият във временното класиране на шампионата. Двубоят е днес, 9 декември, от 18:00 ч. в местната зала "Младост".

Тимът от Северозападна България няма грешка у дома, като има пет победи от пет мача. Момчетата на треньора Даниел Пеев гонят девета победа в шампионата, като разчитат на мощната подкрепа на своиите запалянковци в нелекия мач.

Опитният отбор на "Нефтохимик 2010", който в началото не тръгна много убедително, но напоследък бележи възход, пък търси успех, който ще го приближи към челните позиции в таблицата.

Феновете на волейбола ще могат да наблюдават пряко срещата "Марек Юнион-Ивкони" - "Пирин" (Разлог). Двубоят започва в 18:30 ч. в Дупница, като ще бъде предаван по Диема спорт. Мачът се очаква да бъде не по-малко интересен от другия, като ще изправи един срещу друг седмият срещу четвъртият в подреждането.

Младият и напорист състав от Дупница ще хвърли всичко срещу коравия тим на "Пирин", който преследва присъствие в тройката на шампионата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK