Младежи от ГЕРБ се учиха да работят в екип

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Над  50 младежи, членове на ПП ГЕРБ от област Кюстендил, взеха активно участие в работна среща, която протече под мотото “Работа в екип”. Срещата се проведе на 3 август в Парк „Рила” – гр. Дупница.

На нея присъства областният координатор и народен представител Кирил Калфин, който поздрави участниците във форума и им даде полезни съвети от своя дългогодишен опит. Участие взе и председателят на местната структура на ПП ГЕРБ за Дупница Емил Гущеров, който сподели желанието си и в бъдеще да съдейства на младите организиратори в техни инициативи.

Целта на работната среща бе да се постигне синергия по отношение комуникацията между представители на младежките структури на ПП ГЕРБ в областта,  да се проведат дискусии как да се мотивира екипът, как да се изгради чувство за сплотеност и принадлежност.

Работната среща протече под формата на дискусия, обсъдиха се и идеи за предстоящи събития и мероприятия на областно равнище.

Младите гербери адмирираха идеята в скоро време да се организират и други подобни срещи, да си съдействат активно, както и да обменят помежду си полезни идеи и съвети.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

asan21:12 - 04.08.2013
да ви еба майката герберска.мамичката да ви еба.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//