Мистериозна обява продава хотел „Неврокоп“ в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Мистериозна обява в една от най-големите агенции за недвижими имоти смути владишките покои. Информационната каша се забърка, след като агенция "Адрес" пусна на сайта си оферта, че се продава хотел "Неврокоп" в центъра на Гоце делчев, който Неврокопска епархия купи за 1,3 милиона евро миналата година. 

Сега обявената цена е от 3 милиона евро, като детайлите на офертата уточняват, че отделните търговски обекти в комплекса може да се продават поотделно. Посочено е, че кафе-сладкарницата, ресторантът и нощният бар може да се продават самостоятелно срещу 1000 евро на квадратен метър.

Сайтът на агенция "Адрес" никъде не уточнява, че офертата не е актуална.

Обявата смути администрацията на Неврокопската епархия, откъдето заявиха, че това не е истина и митрополит Натанаил не продава хотелската перла в центъра на Гоце Делчев.

От "Адрес" обаче дадоха противоречив отговор. Първо заявиха, че щом е на официалния сайт, значи офертата е актуална. След това обаче уточниха, че тя е не е достоверна, но нямат представа кой я е публикувал в сайта.  Със сигурност обаче не била качена от техни служители.

Въпросната обява смути не само администрацията на митрополията, но и наемателите на търговските обекти в хотелския комплекс. Щом купи хотелския комплекс от пловдивска фирма, владиката Натанаил отдаде под наем кафенето на партера, както и ресторанта. В момента свободен е само нощният бар, който се дава под наем.

Наемателите са притеснени, че парите, инвестирани в обектите, може да отидат на вятъра, ако епархията има намерения да продава хотелския комплекс.

Дали мистериозно появилата се обява е истинска или фалшива, все ще стане ясно от бъдещите действия на дядо владика.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

До Иван16:14 - 04.08.2012
Иване , не го разбираш оти си простд.
ivan01:33 - 04.08.2012
леле не го разбирам това като го е купил този хотел църквата защо развива бизнес с него къде отива религията тогава нали религията трябва да помага на бедните нали разврата е нещото което е забранен а в един хотел освен че ходят туристи ходят и проститутки а това не е позволено за мен този бизнес е за бизнесмени а не на хора които трябва да са примера на обществото да дават вяра на хората.или бизнеса си е съвсем друго нещо.с тези пари за този хотел какъв ремонт щеше да се направи на църквите а не да се рушат.а парите от къде са от нашия гръб следователно хотела е на хората а не на някой поп.за това бедните да ходят там.а за това където се говори че някои си искал да прави джамия са пълни глупости как даже някои може да си помисли че може това да стане че ни е скапан закона това ми е ясно но никои това не може да позволи да се случи знаете че е лъжа за да може някои да си направи бизнеса без проблем.и това ми били християнски свещеници.дано да съм в грешка ще се радвам.
Бръмбар09:22 - 03.08.2012
Мистериозното за мен не е обявата в сайта (колко му е да се хакне), а кой е поръчителят на това и защо иска за пореден път да се пробва да дискредитира Църквата.
До попа09:21 - 03.08.2012
Попе, като не знаеш не ръси коментари! Божия раб Дядо Владика, купи хотела за да не го купи господин Меркез и да си направи там Джамия, в центъра на Гоце Делчев. Та за това му е на Дядо Владика хотела! А пък парите са от нас дето отиваме и палим свещички в черквите.

FACEBOOK

//