Малките „орлета” отпаднаха на осминафинал

снимки: ОФК Пирин, ufc-pirin.com

Децата на ОФК „Пирин” загубиха злощастно мача реванш срещу връстниците им от „Черноморец” Бургас с 1:3 днес на базата в Рилци. „Орлетата” имаха реален шанс да се класират на четвъртфинал, след като постигнаха нулево реми в морския град преди няколко дни, но фортуна ги бе загърбила.

Благоевградчани откриха резултата в 11 минута, след като започнаха окрилено двубоя, с гол на Мирослав Марчев, който завърши прекрасна атака в зелено. За нещастие само 4 минути по-късно бургазлии изравниха, след като отбраната в зелено проспа един тъч край вратата, а Мехмед Али не сгреши при предоставената му възможност.

В 24 минута черноморци вече водеха с един гол, а точен бе Михайлов, който не сгреши останал сам срещу вратаря. След почивката гостите отбелязаха още едно попадение, след като Димитров центрира неразчетено, а вратаря на Пирин се заблуди и остави топката да влезе в мрежата.

Това бе и краят на надеждите в зелено, но въпреки това „орлетата” играха мъжки и борбено до края на срещата, като имаха няколко удобни положения за гол. /Пресслужба ОФК Пирин, ufc-pirin.com/

 

снимки: ОФК Пирин, ufc-pirin.com
снимки: ОФК Пирин, ufc-pirin.com

КОМЕНТАРИ

chernomorec11:32 - 10.06.2013
kupixme sadiite
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//