Кукленият театър в Благоевград с премиера на „Снежната кралица“

Снимка: Община Благоевград

Спектакълът ще започне в 18.00 часа на 17 ноември в Младежкия дом

Оживява приказката на Ханс Кристиян Андерсен „Снежната кралица“ в Благоевград. С премиера актьорите от Общински куклен театър ще пресъздадат историята пред най-малките. Спектакълът ще започне в 18.00 часа на 17 ноември /сряда/ в Младежкия дом.

Режисьор на постановката е Тодор Вълов, сценографията е на Ивайло Николов, а куклите и костюмите са на Ива Гикова. Спектакълът е с музиката на Вивалди, музикалната адаптация е на Пламен Мирчев-Мирона, а вокал е Пламена Ангелова.

В героите от „Снежната кралица“ ще се превъплътят актьорите Десислава Чардаклиева, Дияна Георгиева, Наталия Петкова, Йоана Рачева, Атанас Димитров, Виктор Кападжиев и Александър Станковски.

„Снежната кралица“ е една от най-красивите приказки на Андерсен. Трогателна история за самоотвержената любов, побеждаваща злото, за вярата и предаността, които правят и най-крехкия човек силен, решителен и смел пред лицето на несгодите и тежките изпитания.

Тя е прекрасен повод да поговорим с детето за вечните ценности, за борбата между доброто и злото в душата на всеки от нас.

За резервации - телефони 0878 881 793 и 0877 600 180.

Цялата програма на Общински куклен театър-Благоевград, може да се види на http://www.kuklenblagoevgrad.com/ .

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK