Коя е убитата Виктория? Красивото момиче, станало жертва на ревността

Снимка: Тик-Ток

Един от братята ѝ се прости с нея с клипче в Тик-Ток

Семейството на убитата Виктория от гъремнския квартал „Кремиковци“ е в шок от случилото се.

Един от братята ѝ се прости с нея с клипче в Тик-Ток.

Майка ѝ – Зоя Огнянова, споделя, че последно видяла Виктория вечерта преди случилото се.

Първо ѝ дала пари да отиде до магазина, за да напазарува за вечеря, а след това Виктория се прибрала с покупките и казала на майка си, че е разбрала, че тяхна близка от махалата е починала. Виктория излязла от дома си под предлог, че ще отиде до дома на починалата жена.

Тогава обаче се осъществява срещата ѝ с нейния бивш приятел, при когото се качва доброволно в колата му. Той ѝ казал, че ще отидат до Хаджидимово да „вземат неговия братовчед“, а по пътя ще си поговорят.

Виктория тръгва, обута само с терлици.

Тя имала сериозна връзка с друго момче, която прекратила, а след това имала отношения със съответния мъж, който е семеен.

Връщайки се от Хаджидимово заедно с братовчеда на мъжа, Виктория слиза в движение и бяга край пътя. Видяна е от шофьор на преминаващ снегорин.

Колата спира и бившият ѝ я вкарва вътре.

Второто слизане от колата е фатално за Виктория.

Не е ясно дали вътре в колата момичето е било насилвано – физически или сексуално. Не е ясно и каква е причината за двата опита за бягство на Виктория от колата.

Ясно е, че от шестима арестувани след трагедията, в ареста остава само един – момчето Реджеп, прегазило Виктория без да подозира, че човек би слязъл в движение от колата пред него. Реджеп е обвиняем за това, че не е спрял колата и е избягал след станалото, както и че е шофирал под влиянието на канабис.

Останалите петима мъже – бившият на Виктория, братовчед му и тримата приятели на обвиняемия са на свобода.

Семейството на Виктория е голямо. Майка ѝ е многодетна – има 5 деца от различни мъже, а с бащата на Виктория не са имали брак, просто са разделени. Той също е от Гърмен.

В квартал „Кремиковци“ няма напрежение след случилото се. Тялото на Виктория все още не е освободено след аутопсията, която се очаква да покаже дали преди смъртта си, момичето е било насилвано.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK