Кметът Ревански апелира: "Да изчистим р. Места ЗАЕДНО"

Снимка: Infomreja.bg

Зоните за почистване се избират въз основа на подробен анализ

Кметът на Община Белица Радослав Ревански, приканва всички жители на общината да се присъединят към инициативата „Да изчистим р. Места ЗАЕДНО”, която ще се проведе на 30.03. /вторник/ от 9:30 часа.

На 30 март - да обединим усилията си за почистване на брега и водите на р. Места от многобройните пластмасови отпадъци получени вследствие на голямото наводнение.

Зоните за почистване се избират въз основа на подробен анализ на начина, по който теченията и географските особености на реката предизвикват натрупване на отпадъци от пластмасови изделия в определени участъци.

Дейностите на инициативата са насочени в следните основни посоки:

 Повишаване на знанията и информираността на хората, свързани с намаляване на отпадъците;

 Увеличаване на почистените площи в общината;

 Мотивиране на по-голям брой хора за участие в акциите за почистване.

Каним ВСИЧКИ, които желаят да се присъединят и да бъдат част от инициативата ни.

Чували и ръкавици ще се раздават на 30.03. от 9:00 часа пред сградата на община Белица и по кметствата в населените места. Събраните отпадъци ще бъдат извозени от работници на „Мусала-2004“ ЕООД-гр.Белица до РДНО-Разлог.

Тел. за контакти: 0886555658

 

Снимка: Община Белица

КОМЕНТАРИ

Помак13:09 - 31.03.2021
Много обича това кметче Пкоазните си побликации. Това се прави превантивно а не след дъжд качулка и то пред камерите д апокажем колко сме трудолюбиви. Хорицата в тези ДПС райони са толко назад в развитието си че е плашещо.ГОДИНИ НАРЕД са лъгани и държани в недоимък за да царуват подобни слуги на олигарсите.
за чистотата19:20 - 29.03.2021
Г-н Кмете, похвала за инициативата, но: -Чистотата не е дело само по време на избори(тогава се лъже най много); - Колко глоби за изхвърляне на боклук сте наложили през мандата? -вероятно не знаете колко незаконни сметища има в общината и не само вашата ,а всички по поречието на Места . -проблема е от десетки години . Предлагам да поканите всички кметове по поречието след голям пороен дъжд(ако не ви е срам) да идете на гости на Кмета на Потами,за да ви покаже какво изнасятв за Гърция.
Муско14:06 - 26.03.2021
Който ака в нея,той да чисти сега.И ти бабечки лъжец
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK