Кметът на Благоевград на гости на първото бебе за 2022

Снимки: Община Благоевград

Той поднесе специална грамота и бебешка количка

Кметът на Благоевград Илко Стоянов посети дома на малката Крисия, първото бебе на Благоевград за 2022 г.

Той поднесе специална грамота и бебешка количка 3 в 1 за новороденото момиченце. 

„Пожелавам преди всичко да бъде здрава. Нека има щастливо и безгрижно детство, а Вие, нейните родители, истински да се гордеете с нея“, каза кметът Илко Стоянов.

Той допълни, че негов приоритет е създаването на добри условия за децата в града. „За нас е важно да растат спокойно тук, не по-малко важно е обаче, когато пораснат да предпочетат да останат да живеят и работят в Благоевград. Именно в тази посока са насочени и нашите усилия“, заяви кметът Стоянов. 

По повод Деня на родилната помощ кметът Илко Стоянов посети и АГО в МБАЛ – Благоевград, където поздрави работещия персонал.

„В тези тежки времена именно раждането на нов живот ни вдъхва вяра и надежда. Като кмет, но и като баща, благодаря Ви за грижите и непрестанните усилия, които ежедневно полагате. Нека в ръцете Ви да проплакват здрави и силни деца“, пожела кметът Стоянов.

По повод празника и съобразно нуждите на отделението, Община Благоевград осигури и специална висококачествена апаратура за АГО чрез която се проследява развитието и здравето на плода.

И двете посещения протекоха при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK