Каузата! Кюстендилци събраха необходимите средства за операцията на Оги

Снимки: Infomreja.bg

Само през вчерашния ден по време на благотворителен базар бяха събрани малко над 12 300 лв.

Кюстендилци успяха да съберат необходимите средства за лечението на 3-годишния Оги. Само през вчерашния ден по време на благотворителен базар бяха събрани малко над 12 300 лв. Десетки кюстендилци се включиха в изработването на сувенири, картини и сладкиши, обединени в каузата за Оги.

"Вие знаете ли как се събират 12 382 лв. на благотворителен базар? А знаете ли как се събират 80 000 лв. за по-малко от месец за дарителска кампания? А знаете ли как се събират 600 000 лв. за месец? Ако не сте запознати, значи не сте от Кюстендил!“, обяви Елеонора Василева, която в продължение на няколко години се включва активно в благотворителни каузи за лечението на бъдещето на Кюстендил – децата.

Сумата по дарителската сметка на Оги е 81 000лв., като в понеделник ще бъдат внесени и парите от базара. През месец януари 2022 г. ще има яснота дали ще трябва и втора операция на момченцето, обяви и Анелия Радевова- Димитрова!

Оги не чува и се нуждае от спешна операция в Турция. През месец януари 2022г. е предвидена консултация в Истанбул и операция за поставяне на имплант в лявото ухо. Офертата на болницата за първата операция на Оги е 34 650€.

Благодарение на стотиците хора с добри сърца малкото момченце ще има възможността да води пълноценен начин на живот, да чува и да се развива.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//