Каскади на Е-79 край Сандански, няма сериозно пострадали

Снимка: Infomreja.bg

Още две ПТП-та са станали през почивните дни

Три катастрофи са станали в област Благоевград за два поредни дни – събота и неделя.

В съботния ден около 07:55 часа на Е-79 между с. Лешница и Сандански, лек автомобил „Ауди“ с 22-годишен водач от с. Катунци, движейки се с несъобразена скорост е загубил контрол над автомобила.

Ударил се е в насрещно движещ се лек автомобил „Опел Корса“, след това е продължил движението си, ударил се е в лек автомобил „Мерцедес“, който се е движил зад лекия автомобил „Опел Корса“, блъснал се е в бордюр и се е обърнал на пътното платно.

Водачът на лекия автомобил „Ауди“ е пострадал с охлузни рани по ръцете и краката, а 51-годишната водачка на лекия автомобил „Мерцедес“ е получила охлузни рани на ръката.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на тримата водачи са отрицателни.

След тази каскада, отново в събота около 10:20 часа в района на кръстовище между ул. „Тодор Каблешков“ и ул. „Георги Темелков“ в Добринище, лек автомобил „Хонда“ с 41-годишен водач от града, завивайки на ляво е отнел предимството и е блъснал товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ с 53-годишен водач от Добринище. С фрактура на глезена е пострадал водачът на товарния автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на двамата водачи са отрицателни.

В неделния ден около 12:20 часа на пътя между с. Лиляново и местността Попина лъка, землище на Сандански, е станало ПТП, при което лек автомобил „Вартбург“ с 68-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост  е излязъл в дясно от пътя и се е ударил в дърво. Водачът на автомобила е пострадал с фрактура на три ребра, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK