Камбитов "осъди" част от членовете на ГЕРБ-Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Бившият градоначалник коментира поисканото "сваляне" на ОбС председателя

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов направи виртуален коментар от фейсбук страницата си по повод петъчната сесия на Общинския съвет, на която бе поискан нов избор на председател.

Вчерашната сесия на Общински съвет е логичен резултат, еманация, на всичко, което се случваше през последните години. Резултат от безпринципните предизборни договорки, абсурдни политически коалиции, задкулисни предателства и от махленските пазарлъци в Общински съвет, пише Камбитов.

Както стана ясно, съветникът Калоян Ханджийски входира точка по дневния ред на основание чл. 24 от ЗМСМА за отстраняване от длъжност на Андон Тодоров като председател на ОбС, заради неспазване на служебните му задължения.

Ханджийски се мотивира с това, че Тодоров се държал арогантно, прилагал натиск върху цялата ОА, както и с това, че не показвал уважение към кметския екип и в частност Томов – като кмет.

Резултат от действията и поведението на хора, чиито лични амбиции и интереси са над всичко. За тях целта оправдава средствата! Срамно и обидно! Срамно за ръководството на Общината и председателя на Общински съвет, които сътвориха този фарс, с любезното съдействие на едни многогодишни общински съветници, за които знаем, че нямат срам.

Обидно за Благоевград! Вредно за Благоевград!, пише още Камбитов.

И завършва с послепис: Маските падат! Поне на всички стана ясно кого подкрепиха и за кого работеха на местните избори голяма част от т. нар. ръководство на общинската организация на ГЕРБ!

Името на Атанас Камбитов се спряга като зам.-председател на партията на Цветан Цветанов, за която се говори, че ще участва на парламентарните избори. При загубата на кметските избори, Камбитов каза, че остава член на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK