ИТН да се държат като управляващи, а не като на избори, настоя Захариева

Снимка: МВНР

Тя се надява другата седмица в парламента вече конструктивната работа да започне

Този парламент поради ниската избирателна активност е с ниска легитимност. Toва заяви бившият външен министър на ГЕРБ Екатерина Захариева в сутрешния блок на БНТ.

Тя настоя ИТН да се държат като управляващи - предстои да си направят правителство, а не да се държат все едно ще ходят на избори, призова бившият външен министър.

Екатерина Захариева изрази и възмущенията си от вчерашното изказване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков от трибуната на парламента, че не се справил навремето с Бойко Борисов. Не може да се заплашва със саморазправа срещу когото и да било български гражданин, още повече спрямо лидера на опозиционната партия, посочи Захариева.

По думите ѝ да си в опозиция няма нищо лошо, дори е здравословно. Служебният кабинет продължава да прави меко казано скандални назначения, посочи Захариева като даде пример с ВиК Холдинг, НАП, БЕХ, АПИ. Целта е да се назначат хора в момента, което става при договорка на париите на промяната, но с тайната договорка и задкулисие на ДПС, каза Захариева.

Тя няма притеснения от Комисията по ревизия, но иска резултати и то не за политически пиар на Мая Манолова.

Екатерина Захариева се надява другата седмица в парламента вече конструктивната работа да започне.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK