Грейна коледната украса и в Разлог

снимки: Община Разлог

Светлините на коледната елха в Разлог бяха включени от кмета на общината инж. Красимир Герчев на 9 декември точно в 18 ч. Преди това пред 40-годишния бор до сградата на общинска администрация талантливите деца от Младежкия център пяха и танцуваха под звуците на коледни песни. В словото си пред жителите на Разлог инж. Красимир Герчев пожела светли християнски празници, здраве и благоденствие във всеки дом.

И тази година бе спазена традицията в Разлог да се украси живо коледно дърво. 17-метров смърч празнично свети с над 500 метра трицветни гирлянди, лампички и цветни топки. За истинското празнично настроение са украсени със светещи гирлянди още 5 коледни дръвчетата. Приказно пременена в светлини е и самата сграда на общинската администрация, около която има светещи храсти. Булевард  на елхите  радва не само жителите, но и гостите на града.

В празничната програма на открито по случай тържественото запалване на светлините  се включи и Дядо Коледа със своите помощници джуджетата. 

Коледни светлини огряват улиците в Разлог, празнична украса има и сградата на читалището в града. С коледно-новогодишна украса са и повечето домове и витрини на магазини и офиси.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//