Германци учат децата си на ски писта „Кулиното”

снимки: Община Разлог

Немски туристи атакуваха разложката ски писта „Кулиното”. От ски пистата констатират по-голяма натовареност на ски съоръженията през делничните дни, отколкото през изминалия уикенд. Любителите на белите спортове се радват на слънчево време и на над 100-сантиметрова снежна покривка по пистата.

Ски писта „Кулиното” се наложи като предпочитано място за каране на ски и сноуборд сред българските туристи.  Нейните качества все повече се признават и от чужденци. 4-ти ден група немските туристи атакуват ски писта „Кулиното”. 38-годишният Ханс Майер избрал да учи своя син Йохан именно на разложката  снежна писта. „Ски пистата е уникална. Тя е дивна, атрактивни и екологична. Единици са пистите в Европа, а и в света, на които можеш да караш върху 100% естествен сняг. Чувството е несравнимо, усещаш истинската природа и неописуемото чувство, че няма друго място, където можеш да направиш това.”, каза още Йохан.

Бум на любителите на белите спортове очакват на „Кулиното” и през почивните дни. От ски пистата коментираха, че няма по-добра оферта за каране на ски от тяхната. За 10 лева караш ски цял ден, 10 левът е наема и за ски оборудване, което включва ски, обувки и щеки. Според направени проучвания от най-големия сайт за безплатни обяви Prodavalnik.com, идеалната почивка за българина е тази, която съчетава ниски цени със спокойствие и високо качество. Ето,че има място за подобна почивка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d