Фирма „ЕС ДЖИ БИЛД“ ООД започва изпълнението на проект по схема "Ново работно място 2015"

Ес Джи Билд" ООД е фирма, която извършва услуги по строително-монтажни работи, както комплексно обслужване и поддържане на сгради. Фирмата е отскоро на пазара и се опитва да развие и утвърди дейността си в град Банско и да разшири обхвата на дейността си и пазарните позиции. 

За тази цел фирмата се възползва от възможността, която предостави ОП „Развитие на човешките ресурси“ съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз със схема BG05M9OP001-1.003 „НОВО РАБОТНО МЯСТО 2015“  и взе участие в нея.

На 01.09. 2016 г. „ЕС ДЖИ БИЛД“ ООД подписа Договор за безвъзмездна помощ  и стартира своя проект „Създаване на устойчиви работни места за безработни/неактивни лица в „Ес Джи Билд" ООД“ по схемата.  

Общата стойност на проекта е 65 436,28 лв. от които 55 620,84  лв. европейско и 9 815,44  лв. - национално съфинансиране

Срокът на изпълнението на проекта е 15 месеца

Основната цел, която предстои да се реализира, е "Да се създадат условия за устойчива заетост и професионална реализация в сферата на строително-монтажните дейности".

Основните дейности, които предстоят са:

1: Организация и управление на дейностите по проекта;

2: Реализиране на публичност и визуализация по проекта;

3: Избор на безработни/неактивни лица и осигуряване на заетост за тях в "Ес Джи Билд" ООД;

4: Осигуряване на оборудване и стопански инвентар за новите работни места;

5: Осигуряване на заетост в "Ес Джи Билд" ООД;

6: Провеждане на професионално обучение по специалност "Вътрешни облицовки и настилки" на ново наетите строителни работници.

Очакваните резултати от изпълнението на проекта са:

  • „ЕС ДЖИ БИЛД“ ООД ще се осигури възможност да се разкрият 6 нови работни места и да бъде осигурена заетост за 12 месеца на безработни лица.
  • На 5 от ново наетите работници ще им бъде дадена възможност да си повишат квалификацията, като преминат обучение
  • На ново разкритите работни места ще бъде осигурено оборудване и стопански инвентар за осигуряване на ефективна трудова дейност.

Настоящият документ е изготен с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд, „не може да се проиема като официална позиция на Европейския съюз или Оперативна програма „Развитие на човешките Еър Макс“ ООД носи отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства ресурси“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK