Двама мотоциклетисти пострадаха при ПТП-та в Плевен

Снимка: Infomreja.bg

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотици

Мотоциклетист е пострадал при катастрофа в Червен бряг на 11 август.

В 18:54 часа в полицията е постъпил сигнал за пътен инцидент в града на улица „Софроний Врачански“.

Незабавно на местопроизшествието са изпратени полицейски служители, които са установили, че 18-годишен чрез умишлено поднасяне на автомобила с превъртане на гумите на задния мост, е навлязъл частично в насрещна пътна лента и е блъснал със задна лява част на колата правилно движещ се срещу него мотоциклет "Хонда".

Моторът е собственост и управляван от 30-годишен. Мотоциклетистът е транспортиран  в спешно отделение към УМБАЛ - Плевен, където е диагностициран с разкъсно контузна рана  на лява подбедрица и счупен четвърти пръст на лява ръка, без опасност за живота.

Водачите са изпробвани за алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. 

На 11 август в Плевен около 18:00 часа водачът на лек автомобил „Тойота ярис“ – 29-годишен, правейки забранен обратен завой на пътното платно на улица "Стоян Заимов", е бил блъснат в предната лява странична част от попътно движещ се мотоциклет "Хонда", управляван от 58-годишен.

С фрактура на дясна подбедрица мотоциклетистът е настанен в клиниката по ортопедия в плевенска болница, без опасност за живота.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотици с техническо средство, като всички проби са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//