Днес времето ще е топло, но облачно и ветровито

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 17 и 22 градуса

Днес ще има променлива, по-често значителна облачност. Привечер на отделни места в Западна България и Родопите ще превали слаб дъжд. В много райони северно от планините и в Източна България ще духа силен и поривист вятър от юг-югозапад. Ще бъде топло с максимални температури предимно между 17° и 22°, в София - около 18°.

В планините ще духа силен и бурен, поривист югозападен вятър. Облачността ще бъде променлива и на отделни места ще превали дъжд, над 2200 метра сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 15°-20°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца. През деня още малко ще се понижи, но вечерта ще започне повишeние.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 8 мин. и залязва в 18 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 2 мин. Луната в София залязва в 0 ч. и 31 мин. и изгрява в 10 ч. и 14 мин. Фаза на луната: един ден преди първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK