Днес ще продължи да нахлува студен въздух

Снимка: Infomreja.bg

В Западна и Централна България ще превали слаб сняг

Днес с умерен, в Дунавската равнина и в източните райони и временно силен северозападен вятър ще продължи да нахлува студен въздух. Облачността отново ще се увеличи до значителна и на много места, главно в Западна и Централна България, ще превали слаб сняг. Максималните температури ще бъдат между минус 3° и 2°, в София около минус 3°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Ще духа силен, по билата и временно бурен северозападен вятър. По планинските проходи ще има виелици и ще се образуват навявания. Ще продължи да застудява. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 9°, на 2000 метра - около минус 16°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен и временно силен вятър от северозапад. Максимални температури на въздуха: 1°-4°. Температурата на морската вода е 7°- 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи и ще е близко до средното за януари.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 17 ч. и 25 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 35 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 26 мин. и изгрява в 22 ч. и 05 мин. Фаза: три дни преди последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK