Днес ще преобладава слънчево време

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 27 и 32 градуса

Днес ще е ветровито с умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина временно силен вятър от запад-северозапад. Ще преобладава слънчево време. Над Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно в крайните североизточни райони ще превали и прегърми. Максималните температури ще са предимно между 27° и 32°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Преди обяд ще има и по-значителни временни увеличения на облачността, а след обяд ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места, главно в Рило-Родопската област ще превали слабо. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 12°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Главно над северното крайбрежие ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 30°-32°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще се повишава.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 7 мин. и залязва в 20 ч. и 58 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 51 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 56 мин. и изгрява в 18 ч и 52 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK