DJ Idan Perez разтърси Благоевград със спектакъла "New York Lights"

снимки: Община Благоевград

Световноизвестният DJ Idan Perez разтърси благоевградската публика с грандиозния си спектакъл „New York Lights”. За уникалното шоу в зала "Скаптопара" бяха изградени специални декори и показани невиждани досега светлинни и огнени ефекти.

Концертът започна с DJ Dimo, който подгря настроението на благоевградските фенове за появата на израелската звезда DJ Idan Perez.

Perez излезе на сцената с тениска, на която с големи букви бе изписано „Аз обичам България”. Освен безплатния вход, сред изненадите за посетителите, предимно студенти, бяха и хай-тек подаръците.

Гостуването на израелската звезда е част от културния афиш на Благоевград за коледно-новогодишните празници.

 

КОМЕНТАРИ

AZ18:13 - 06.01.2012
KACHETE SNIMKI OT PARTITO?
Drug посетител от партито22:49 - 20.12.2011
Айде не се прави, а на Галена ти беше супер Яко нали? Аман от разбирачи като теб! Като замисъл и реализация беше перфектно,НО отделен е въпроса,че повечето хора не са готови още за за парти от такъв тип(зала),просто са свикнали с клубните изяви. Незнам на колко партита си бил и къде, но мога да ти кажа, че в световен мащаб такива партита се правят от десетилетия и то с невероятен успех.Примери много, сам ще се досетиш. Жалко е наистина,че голям процент от хората не разбират от музика! А само си мислят, че разбират,особено като чуят някое парче на поредната фолк дива.Кофти ситуация....
посетител от партито22:43 - 19.12.2011
това беше най-смешното парти, което съм виждал някога...80 човека се чудихме какво правим там.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK