Денят ще бъде слънчев

Снимка: Infomreja.bg

След обяд на отделни места в Югозападна България ще превали

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над планинските райони в Югозападна България, където на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни след обяд над масивите от Югозападна България, където на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за юли.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 10 мин. и залязва в 20 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 45 мин. Луната в София залязва в 06 ч. и 01 мин. и изгрява в 21 ч. и 42 мин. Фаза: пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK