Д-р Теменужка Любенова праща евродепутати на психиатър

снимка: infomreja.bg

Съветът Антидрога в Благоевград обвини ЕС, че полага повече грижи за щастието на родните кокошки, вместо за децата у нас. Според д-р Теменужка Любенова условията, които Европейския съюз поставя за отглеждането на птиците напомня фашистките методи, защото подобни условия и изискване на живот не се спазват за децата на България.

"Сега, когато ги избиват, защото стопаните не могат да им пуснат телевизия, музика и други дивотии, напомнящи някои психични заболявания, дали тези птици са по-добре? Как и с колко ще поскъпне храната в детските ясли, градини и училища, където яйцата са основна храна", пита тя, разтревожена, че за Великден хората ще бъдат принудени да си купуват яйца по 60 стотинки.

"Дори комунистите не можеха да спрат боядисването на яйцата и правенето на козунаци, сега християнска Европа ще ограничи празника ни с яйца по 60 стотинки. Членството в ЕС пречи ли да бъдат изхранвани нормално децата ни, за сметка на "щастието" на кокошките и да не могат да бъдат почитани нормално и християнските празници? Много патологично ни звучи всичко това, но този път не българите са болни, не българите се нуждаят от психиатрично лечение", убедена е д-р Любенова.
 

КОМЕНТАРИ

Борис15:31 - 07.08.2021
Ами в случая е права. Опитва се да прави нещо донякъде, работи и за себе. Някой друг от този съвет да работи нещо, всички други са само заплатаджии.
edin ot potarpevshite ot nabezite na dr. Lubenova00:44 - 10.05.2013
vmesto da lekuva deca,poneje e pediatar. tq manipulira celqt obshtinski savet grad blagoevgrad i se gavri s roditelite na narkozavisimite. na kolko ??? li kato mene razbi badeshteto i ni prati v zatvora
proverjavasht mitnichari15:34 - 07.03.2012
Момчето май заминава за комуна и го изпраща д-р Любенова. Митничарче, да не си от пропускащите праткиге? Тая жена на много като тебе бърка работата, дано не остане жива....Не сме от вчера за митниците и за всички останали дето и за тока, и за кокошките, и за наркотиците.....като побеснели ни крадат и лъжат, лъжат и крадат
митничарчето19:54 - 06.03.2012
Да вземе този "Съветът Антидрога" в Благоевград ведно с т. нар. д-р Теменужка Любенова и да идат не на психиатър ами на цялостен преглед!Загрижили се за хората...Ако се грижеха и си вършеха работата като хората, нямаше да има толкова много наркомани в града ни и нямаше те да се оплакват от липса на грижи, та дори от страниците на "Струма" да молят за помощ!

FACEBOOK