Четирима роми от Мусомища обраха магазин в Хвостяне, закопчаха ги за по-малко от 24 часа

Снимка: Infomreja.bg

Четирима роми от гоцеделчевското село Мусомища в неделя срещу понеделник са проникали в смесения магазин на село Хвостяне, община Гърмен, откъдето са задигнали пари, голямо количество хранителни продукти и други стоки. 

Крадците влезли в търговския обект, след като разбили входната врата. Магазинерът сутринта пръв разбрал за кражбата. Той намерил магазина си обърнат наопаки и обран, съобщиха жители на гърменското село.

За взломната кражба веднага е подаден сигнал в Районното управление в Гоце Делчев и след извършените огледи е установено, че крадената стока е била натоварена от четиримата крадци в микробус, с който те избягали.

За да помогне в разследването, собственикът на търговския обект предоставил на полицаите записите от монтираните в него камери.

В Хвостяне се шегуват, че вероятно крадците не са били наясно, че в магазина има видеонаблюдение и са действали съвсем спокойно.

След извършените бързи издирвателни действия и четиримата крадци са арестувани от полицаите за по-малко от 24 часа.

Те са задържани в клетката на РУ-Гоце Делчев с полицейска заповед до 24 часа.

Направили са и пълни самопризнания за извършеното престъпление.

 

КОМЕНТАРИ

hvostqne23:05 - 12.01.2016
mamichkata im ciganska,i dvete race na baltiqta, za da ne kradat drugiqt pat na takiva tova im se polaga.......chervei dolni mrasni
Въведете име...22:20 - 12.01.2016
Ами даржава си мие на тях затова така
12322:14 - 12.01.2016
На циганите не пишите имената ,а когато българин направи нещо веднага пишете иницияли...
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK