БСП-Гоце Делчев стартира предизборната кампания

На 17 април /сряда/ стартира официално предизборната кампания на кандидата за депутат от пиринската листа на БСП инж. Тодор Радулов от Гоце Делчев, обявиха от предизборния щаб на кандидата.

Общинският съвет на БСП и инж. Тодор Радулов канят жителите на Гоце Делчев и общината, членовете и симпатизантите на БСП, на официалното откриване на предизборната кампания.

Проявата ще се състои от 18 часа на 17 април на беседката в Градския парк. В подкрепа на инж. Тодор Радулов със свои изпълнения ще участва цяла плеада от обичани и уважавани местни изпълнители: Боряна Карпазува, Георги Жбантов, Иван Арнаудов, Мария Христова, Бояна Карпатова, Кристина Карпузова, Димитър Куршумов, Илиана Кръстева, Ирина Паскалева, Костадин Тамахкяров - /КЕЦИ/ Цветанка Воденова, оркестър „Щуро  маке" и танцова формация „Неврокопчанки”.

Заповядайте заедно да подкрепим инж. Тодор Радулов – нашия глас в парламента!

 

КОМЕНТАРИ

ГЕРБ - ПОБЕДА21:02 - 17.04.2013
http://www.youtube.com/watch?v=8ezE4Oz3-BQ
Анко до Бръмбара17:31 - 17.04.2013
Бръмбаре, точно за това говорим! За да влезе в парламента достойния човек Радулов, трябва да се води упорита борба за всеки глас, защото е на трудно избираема позиция. А боклуците, които никой нормален човек не би избрал, са на лесно избираеми позиции. Иначе кой би си мръднал пръста за тях.
Бръмбар12:48 - 17.04.2013
Който гласува за БСП не гласува за Радулов, а за мъжа на Анушка Ислямизаторката. Радулов е твърде назад за да успее да влезе. А мъжа на издалата фалшивата виза за джамия няма място в парламента.
Трезвеник21:35 - 16.04.2013
Наздраве,другарю Радулов,Радулов! Пиенето не е като политиката,политиката.Цял живот не се ли накрадохте?

FACEBOOK

//