Борисов откри кампанията със заявка да спасява страната от "спасителите"

Снимка: БГНЕС

Той коментира ситуацията в държавата като продължаващ две години политически хаос

Обещали сме цялостна реформа в съдебната система и ще го направим. Това заяви пред симпатизанти в Златоград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Дори и в този парламент да не стане факт съдебната реформа, това ще стане след два месеца в следващия парламент, увери Борисов.

Борисов коментира ситуацията в държавата като продължаващ две години политически хаос. Тревожи се, че това ще се прехвърли сега в общините с наближаването на местните избори, които трябва да се проведат през октомври 2023 г.

Един младеж се закичи с етикета "Спаси". Ще трябва да спасяваме София от "Спасителя". Сега тръгвам, за да спасявам от "Спасителите". От "Промяната" се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от "спасителите".

Имаме пълна подкрепа на евроатлантическата общност, умерени сме, увери лидерът на ГЕРБ и разкритикува отново ПП, че не са си признали за военната помощ за Украйна. ГЕРБ от самото начало са осъдили агресията в Украйна и са били последователни докрай и сега.

Но ако България седи в момента добре в очите на европейските партньори, това е заради направеното от ГЕРБ и това, че ще внесли и подкрепили предоставянето на военна помощ на Украйна легално и публично. Направеното в евро общността добро се дължи единствено и само на ГЕРБ, ДПС и ДБ. От ГЕРБ каквото е направено. е за доброто лице на България, а и на президента Радев - като ходи в Европа да стои добре и да има лице", уверен е Борисов. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK