Бойко Борисов в Якоруда: Управляващите целят фалит на държавата

снимки: infomreja.bg

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си тази вечер в Якоруда. Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета.

„Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, коментира лидерът на ПП ГЕРБ. Според Борисов Орешарски само като проформа заявява, че увеличава социалните надбавки, а всъщност задължава хората.

"Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влиза в парламента на гласуването. Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ ‘‘, посочи Бойко Борисов. По този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета.

Бойко Борисов бе придружен от народния представител и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, депутата Любен Татарски и областния координатор на МГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков.

По време на визитата си председателят на ПП ГЕРБ се срещна и разговаря с членове и симпатизанти на партията.

След Якоруда Борисов се отправи към Белица, където изслуша проблемите на местните партийни активисти.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

такъф19:19 - 13.08.2013
Гошо Умното/тъпото ги ръсеше по ено, от време на време. Тоз е като вечен двигател. От какво ли се е получил такъф? Спирам да пия вода "Банкя" - може да е от водата.
hахаха17:29 - 12.08.2013
и тоя ташак и алкохолик мечо и тоя се е наредил ебати и тъпнята .
hахаха17:27 - 12.08.2013
тиквооо.няма ги мекеретата който ти подпшираха макарите по време на управлението ти,като гледам окуло теб какви ташаци са се събрали с тях може избори да правиш в албания.
играта свърши15:45 - 12.08.2013
"Ако ГЕРБ иска да печели избори, това няма да стане с Гошо тъпото и Савеклиева! Борисов, разбери го! Може да са ти удобни мижетурки, но тогава си ходи сам да си увещаваш хората от всяка махала! Тези като се появят и хората повръщат!.." О

FACEBOOK