Андрей Гюров е водач на листата на ПП в Благоевград

Колаж: Infomreja.bg, ПП, АУБ

„Продължаваме Промяната“ регистрира листите си

с коалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в град Благоевград. Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми. „Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много потрудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Водач на листата в гр. Благоевград е Андрей Гюров, дългогодишен преподавател по финанси в Американския университет в България. Извън академичната си кариера, д-р Гюров има над десетгодишен опит на експертни и ръководни длъжности в банкови институции в САЩ и Европа. В листата има млади и доказали себе си професионалисти, представляващи различни населени места в област Благоевград.

Листа на кандидатите на „Продължаваме Промяната“ в гр. Благоевград: 1. Андрей Гюров, преподавател 2. Владимир Табутов, предприемач 3. Екатерина Димитрушева, юрист 4. Виктор Банев, архитект 5. Станислав Кимчев, продуцент 6. Иван Христов, социален предприемач 7. Стоян Мавродиев, ветеринарен лекар 8. Лъчезар Иванов, финансист 9. Ваня Кромбоа, планински водач 10. Росица Телкеджийска, биофермер

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK