20 години Детски парламент Благоевград

Снимки: Община Благоевград

Детският парламент ще бъде преименуван на Общински младежки парламент

Много емоционално и вълнуващо младежите от Детски парламент Благоевград отпразнуваха своя рожден ден.

Димитър Борумов – дългогодишен председател предаде щафетата на Мартин Станоев, ученик в ПМГ „Акад. С. Корольов“, но остава почетен председател, като даде обещание, без значение в коя точка на света се намира, да помага и съдейства.

Младежите направиха предложение за промяна на името, като то да бъде Общински младежки парламент, прие се единодушно и предстои да се промени официално.

ВрИД кмет на община Благоевград Ясен Попвасилев поздрави младежите и им пожела дързост, успех и здраве, Пролет Трифонова, заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности награди Димитър Борумов, Теодора Богоева и Антон Велев за цялостната им дейност в парламента.

Доц. Валентин Василев уважи събитието и подари на парламента емблематична книга. Сред гостите на тържеството бяха още инж. Румен Томов, Вера Ангелска, бившите председатели Димитър Станишев, Мариета Младенчева, както и много други приятели и партньори на младежите. Биянка Равначка и екипа на РЗИ Благоевград, отдел „Превенция" поднесоха подаръци, символизиращи свобода, търпение и късмет.

Младежите разрязаха вкусна торта и си пожелаха да бъдат все така устремени и да бъдат полезни на младите хора в любимия си Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK