15 хубавици от „Мис Интернешънъл туризъм 2013" вече красят Банско

снимки: Община Банско

Петнадесет прекрасни създания правят още по-красива зимната столица на Балканите. На 18 март 2013 момичетата от международния конкурс „Мис Интернешънъл Туризъм 2013” разгледаха забележителностите на Банско. Особено ги впечатлиха църквата „Света Троица”, старинната част на града с типичните къщи и музеен комплекс „Никола Вапцаров”.

В сряда красавиците ще се срещнат с кмета на Община Банско Георги Икономов в тържествената зала на Читалище „Никола Вапцаров”. На срещата,освен че дамите ще имат възможност да се докоснат до банските традиции, но и ще  дискутират възможностите за развитие на туризма.

Жителите и гостите на гр. Банско ще посрещнат пролетта с избор на най-красива дама „Мис Интернешънъл Туризъм 2013” . Гала спектакълът ще се състой на 22 март 2013 /петък/ от 20:30 ч в Читалище „Никола Вапцаров”, където представителки от Китай, Малта, Южна Африка, Латвия, България, Македония, Франция и др.  ще се борят за престижната корона. Събитието се провежда под патронажа на кмета на Банско – Георги Икономов и е с мотото „Туризмът - посланик на толерантността в глобалния свят”.

За всички ценители на женската красота входът е свободен.

 

снимки: Община Банско

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK