Ученици и учители от НПГ "Димитър Талев" в оспорван коледен благотворителен мач

снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

С резултат 2:0 гейма завърши благотворителната волейболна среща между отборите на учителите и учениците от НПГ „Димимитър Талев“ в Гоце Делчев.

Костадин Влахов, бивш възпитаник на гимназията и настоящ студент в НСА, бе безпристрастният съдия на срещата.

След едночасова битка, в която резултатът през цялото време бе с минимална разлика, той обяви победа за отбора на учителите. Динамичната оспорвана и емоционална среща премина при голям интерес и с висок състезателен дух.

В отбора на учителите пролича отборната игра и професионализма. Освен преподавателите по физическо възпитание и спорт в мача се включиха и учители от другите обощообразователни и професионални предмети.

Най-напористи на терена бяха учителката по физика Мария Москова, Илия Вълчев по информационни технологии, Васил Аратлъков – ПДАСД, Румен Шарланджиев – компютърни дисциплини.

Отборът на учениците даде всичко от себе си, но по-слабия резултат показа, че има още какво да учи от своите учители.

Най-горещо обаче бе сред публиката, където ученици ентусиазирано скандираха имената на своите фаворити и от двата отбора, които получиха голямата награда и признанието на директора Мария Георгиева.

Наградата бе огромна торта и признанието от страна на директора, че големият и истинският победител в оспорваната спортна благотворителна инициатива е спортменският дух в НПГ "Димитър Талев".

Събраните средства от благотворителния мач ще се използват за подпомагане на нуждаещи се ученици.

 

снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK