Дълга бюлетина за кандидат-съветници от над 10 партии на местния вот в Г. Делчев

Активисти на "Промяна" от Гоце Делчев стартираха появата си по нетрадиционен начин

Повече от десет листи с кандидати за общински съветници се очаква да бъдат регистрирани за местните избори в Гоце Делчев.

Независими кандидати за общински съветници вече пълнят списъци с данни на избиратели, за да могат да се регистрират за участие във вота наесен. Освен традиционните партийни листи на БСП, ГЕРБ и ДПС, на тези избори със свои листи ще участват още Реформаторския блок, Атака, Национален фронт за спасение на България, ВМРО, новоучредената преди няколко дни в Гоце Делчев структура на Народна патриотична партия "Промяна" и други формации.

Поне четирима се очаква да се регистрират като независими кандидати.

В Гоце Делчев вече се спрягат и няколко кандидатури за кмет, сред които досегашният Владимир Москов, петролният бос Красимир Бейков и Сайди Чолак.

Въпреки че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че за кмет на община Гоце Делчев от ГЕРБ ще издигнат кандидатурата на депутата Георги Андонов, самият той опроверга тази информация.

От ръководството на ГЕРБ съобщиха, че официално все още не са издигнали кандидаткметска кандидатура, въпреки че вече вървят дебати в партийната организация.

За водач на листата на партия "Атака" се спряга името на председателя на общинската структура Елена Башова.

Засега не е известно кой ще е водач на листата на новоучредената в Гоце Делчев партия "Промяна", която преди дни по нетрадиционен начин се представи на неврокопчани с инициатива пред паметника на Гоце Делчев в града.

 

Активисти на "Промяна" от Гоце Делчев стартираха появата си по нетрадиционен начин

КОМЕНТАРИ

Ангел Живков16:22 - 03.04.2015
Стартирам подписка за отстраняването на Красимира Терзиева от българската журналистика. Само така ще опазим община Гоце Делчев от непрекъснатите каши на ,,журналистката" Терзиева в предстоящите избори.
до NEVROKOP08:59 - 03.04.2015
като го гледам, облякъл си е официялния анцуг, от абитуриенската!
NEVROKOP03:42 - 03.04.2015
наи добрия,нов кандидат ще е дряновското пумаче,втория от дяно на ляво,на последната снимка.
до ах18:44 - 02.04.2015
и аз въпреки че съм от другата страна на политическата барикада .На местни избори гласувам мажоритарно за най- добрия без да ме интересува червен ли е зелен ли е кафяв или бембян. Който извади най - добрата кандидатура има моят глас .Москов доказа че може ,хайде да видим следващия ......А такива като горните на снимката - благодаря аз съм отговорен гражданин на град Гоце Делчев и залагам на професионалисти , на хора със сърца и хора които се раздават за града и хората.Айде ,дайте следващия ..........

FACEBOOK