Дама пое младежката организация на БСП в Благоевград

снимка: Пресцентър БСП - Благоевград

Дама застава начело на Младежкото обединение на БСП в Благоевград.

Партийната длъжност бе поверена на пресаташето на организацията Ваня Маникатева.

Маникатева бе предложена и единодушно избрана за председател на МО на БСП по време на редовно събрание на младежкото обединение, проведено късно снощи в областния център.

До избора се стигна, след като досегашният общински лидер Антон Асиски стана областен координатор на младежката структура.

Развълнувана и изключително благодарна за гласуваното й доверие, Ваня Маникатева отбеляза, че ще работи за подобряване на организацията и ще съсредоточи силите си към взаимодействие с неправителствените организации и студентската младеж с оглед на предстоящите местни избори.

На събранието младежите направиха свой анализ на резултатите от парламентарните избори и взеха мерки за укрепване и заздравяване на организацията.

 

КОМЕНТАРИ

питанка14:50 - 22.11.2014
Коя е тази , клоко избиратели стоят зад нея ?В снимката младежите са дефицит ! Цирк и смях няма ли някой млад и успял човек та слагате невзрачни хора ? Затова ще гласувам за ГЕРБ там дават развитие на младите и достойни хора !
dokoga14:46 - 22.11.2014
Поредния ход на Костадинов.Това анонимно момиче ще е маша.Костадинов съсипа БСП жалко за младите които са негови пионки.Продаде БСП на ДПС , а на местния вот ГЕРБ го добута до балотажа.С този човек на изборите са съветници ви чака погром !
BOJIK13:30 - 22.11.2014
Браво,още едно Моме от Неврокопско е станала големка.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK