Зов за помощ! Да помогнем на Исмаил да живее!

Снимка: Личен архив

33-годишният мъж страда от вирусен енцефалит

33-годишният Исмаил Ибрям е с диагноза вирусен цефалит. Надеждите за лечението му са отправени към клиника в Турция. За целта са необходими 100 000 лева, които за семейството на Исмаил са непосилна сума.

Историята на Исмаил разказва неговата съпруга Янка в платформата PavelAndreev.BG, където се набират средства в негова подкрепа:

„Здравейте, мили хора! Аз съм Янка и съм жената на Исмаил. С цялото си сърце ви моля да се обединим и да дадем шанс на моя любим човек да се върне отново към живота. Исмаил е на 33 години и е най-слънчевият и позитивен човек, когото познавам. Не само защото е моята любов, а защото всеки, който го познава, знае, че сърцето му е огромно, а добротата му - безкрайна. Днес той наистина има нужда от вашата подкрепа и помощ.

На 8.02.2023 г. Исмаил губи съзнание и е закаран по спешност в болница. След направен скенер на главата се открива оток на мозъка. Следват две пункции на гръбнака и ядрено-магнитен резонанс, където се установява, че има хидроцефалия. На 14.02 2023 г. е направена операция за поставяне на клапа, след което Исмаил изпада в кома. Диагнозата е вирусен енцефалит.

Следващите дни са кошмарни, гърчовете постоянни, а лекарите не дават шансове той да оцелее.

На 6.03 Исмаил започва да диша самостоятелно и показва какво значи воля за живот. Дните в реанимация също не са леки за него, инфекциите са ежедневие, а борбата му за живот е всяка секунда. От няколко дни има поставен дренаж към белите дробове, както и премахната жлъчка. Въпреки цялото страдание, той успява да стиска с ръка и да плаче, когато чуе  гласовете на любимите си хора! ❤️

В България няма надежда за него, но професори от турската болница Аcibadem ни дават надеждата и затова ви моля от сърце, дори да имате най-малката възможност да я подарите на Исмаил, за да може той отново да има мечти и да се върне тази усмивка на лицето му! ❤️“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//