"Всичко навсякъде наведнъж“ обра отличията на Independent Spirit Awards

Снимка: АП

Продукцията спечели награди за най-добър филм, за режисьор, актьори, сценарий и монтаж

Филмът „Всичко навсякъде наведнъж“ триумфира на наградите „Независим дух“ и си проправя път към Оскарите, съобщи АП. Продукцията спечели награда за най-добър филм, за режисьор – Даниъл Куан и Даниъл Шайнерт, актьори – Мишел Йео, Ки Ху Куан и Стефани Хсу, както и за сценарий и монтаж.

Наградите бяха връчени в събота вечер в традиционната палатка на плажа в Санта Моника, а церемонията можеше да се гледа на живо в Ютюб и Туитър.

Водещ беше Хасан Минхадж. „Наградите вече са мъртви. Двегодишното ми дете гледа видеоклипове с повече зрители, отколкото имат Оскарите“, каза той.

Ки Ху Куан спечели награда за най-добро поддържащо изпълнение. Очаква се актьорът да спечели и „Оскар“ за поддържаща мъжка роля. 

Хсу спечели наградата за филмов пробив. „Благодаря, че повярвахте в моето изкуство“, каза актрисата.

Куинта Брансън спечели наградата за главна роля в сериал за изпълнението си в „Начално училище Абът“ („Abbott Elementary“). „Цялата красота и кръвопролитие“ на Лора Пойтръс спечели приза за най-добър документален филм. Филмът е посветен на живота на фотографката и активистка Нан Голдин.  

„Жените говорят“ („Women Talking”) беше обявен за носител на наградата „Робърт Олтман“ за цялостно постижение на екипа. 

„Пачинко“ на „Apple TV+“ получи награда на телевизията. „Репетицията“ („The Rehearsal“) получи награда за сериал, основан на импровизация. 

„Джойленд“ спечели наградата за най-добър международен филм. Флориан Хофмайстер спечели награда за операторско майсторство за работата си в „Тар“. 

Победителите се определят чрез гласуване от членовете на организацията „Филм Индепендънт“. Бюджетът на филмите, които имат право да бъдат допуснати до номинациите "Независим дух", наскоро бе увеличен от 22,5 на 30 млн. щатски долара. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK