Вече продават билети за "Летни театрални празници" в Банско

снимка: Община Банско

Почитателите на Мелопомена вече могат да си купят билети за постановките, включени в репертоара на „Летни театрални празници” 2013. Те се продават на касата на Народно читалище „Никола Вапцаров” и струват 5 лв. Касата работи в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа.

Броени дни остават до началото на Театралните празници в Банско, но за някои от постановките вече са резервирани и купени най-добрите места. Интерес към спектаклите проявяват зрители не само от зимния курорт, но и от морските ни курорти – Варна и Бургас, където се рекламира събитието.

Летните театрални вечери ще бъдат официално открити с постановката на Народен театър „Иван Вазов” – „Крадецът на праскови” с участието на Мариус Донкин, Аня Пенчева, Юлиян Вергов и други. С интересни заглавия ще гостуват още и Драматичен театър „Сливен” и „Пловдив”, както и Театър „Българска армия”.

Община Банско не е забравила и малчуганите. За тях в четвъртия ден на празниците Централен куклен театър „София” ще ги зарадва със спектакъла „Малките плодчета”. За всички деца постановката ще е безплатна.

Тази година в рамките на празниците се предвижда рецитал на Елена Калайджиева по стихове от книгата „Багри” на Константин Икономов и концерт на Михаела Филева & VenZy, който ще закрие летните театрални вечери.

 

снимка: Община Банско

КОМЕНТАРИ

Mira19:28 - 23.06.2013
Hubavo pishete za praznika, NO KOGA SE PROVEJDA?
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//