Васко Кръпката взриви публиката в „Нощта на китарите“ в Разлог

снимки: Сдружение "Разум"

Стотици се събраха тази събота в градския парк на Разлог в ''Нощта на китарите“, за да се насладят на незабравими български и чужди рок парчета.

Вечерта бе открита с изпълнения на  младежите от школата по китара на Марин Бърдарев. Тази година участниците подариха на публиката  парчета на Авеню, Сигнал, БТР, Щурците, Guns N Roses, Scorpions, Deep Purple, D2, Революция Z и много други.

Истински фурор сред публиката предизвика появата на специалния гост на вечерта – Васко Кръпката, който  изпълни голяма част от авторските си парчета, но не забрави да сподели няколко песни от най-новия албум на  „Подуене блъс бенд“.

Китаристът многократно бе викан на бис от публиката, която не спря да пее и танцува цяла вечер. Парчето „Блус за WV бус“ Васко Кръпката изпълни след като то бе специално желание на негов фен от Германия, който не скри радостта си и сподели, че: „ Вечерта на китарите край огъня в Разлог и срещата му с Васко Кръпката ще остави един приятен спомен от лято 2013“.

„Нощта на китарите“ бе закрита с няколко парчета, изпълнени от група „Травма“, които участваха за първа година и си пожелаха отново да бъдат част от „Нощ на китарите“ 2014.

Тази вечер „Кръндора на желанията“ бе предпочитано място от всички, които отново написаха и забиха желанието си, надявайки се да се сбъдне.

Дори след края на програмата, която продължи малко след полунощ, младежите продължиха да пеят и свирят на китара край светлината на лагерния огън.

Младежите от Сдружение „Разум“ отново доказаха, че парка е място, където всички могат да се забавлят под звуците на китара.

 

снимки: Сдружение "Разум"
снимки: Сдружение "Разум"
снимки: Сдружение "Разум"
снимки: Сдружение "Разум"

КОМЕНТАРИ

Lazar15:45 - 20.09.2013
Беше велико!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//