В Северна Македония пристигнаха останките на загиналите на АМ "Струма"

Източник: EPA/БГНЕС

Те пристигнаха с два военни самолета на международното летище в Скопие

Северна Македония посрещна тленните останки на загиналите при тежкия инцидент на автомагистрала "Струма".

Те пристигнаха с два военни самолета на международното летище в Скопие със закъснение заради лошото време, предаде BTV.

Почит на загиналите на официална церемония отдадоха премиерът, президентът, както и всички министри на Северна Макадония.

Венец постави и бъларският посланик Ангел Ангелов.

Посмъртните останки потеглиха към близките, част от които чакаха на летището.

Желаещите да се сбогуват граждани оставят цветя на емблематичния паметник на един от албанските национални герои. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Архангел Азраел20:29 - 03.12.2021
Господ говори още на Моисея, казвайки: Да речеш на израилтяните: Който от израилтяните, или от заселените в Израиля чужденци, даде от семето си на Молоха, непременно да се умъртви; людете на земята да го убият с камъни.
Aдoлф Xитлeр20:26 - 03.12.2021
Колко хубаво за правителствата, че хората не мислят.
☠Мoрдoр-унищoжителя на свoдници☠20:25 - 03.12.2021
От много десетилетия по пътищата на България действат организирани мародерски банди, които предизвикват катастрофи на автобуси, тирове и леки автомобили, и доубиват пътниците, за да ги оберат. Познавам 15 човека които за 30 години мародерство, станаха уважавани бизнесмени-милионери. Някои от тях са част от бандата на Бойко Борисов, и са действали с него заедно в Унгария през 90-те под ръководството на Иво Карамански, обирайки пътуващите през Унгария. Бандитите са недосегаеми, защото това всъщност са действащи и бивши полицаи. Ето какво вероятно се е случило – на отбивката е чакала патрулка, един пътнически и един товарен бус. Полицаите спират атобуса с албанските жени, в него нахълтват въоражени главорези от бандата, обират брутално парите и вещите на всички пътници, както и багажа им, избират красивите жени и момичета и ги натикват в пътническият бус, с цел секс-робини, а багажа натоварват в товарният бус. После оставят дистанционно управляема напалмова бомба при пътниците и дават наставления на шофьора как да имитира катастрофа, като повреди мантинелите. Когато шофьора позиционира автобуса между двете мантинели, бандитите задействат напалмовата бомба и всичко вътре изгаря. Спасилите се седем човека са всъщност част от бандата, трябва само да се вкарат в мазето за изтезания и всичко ще си кажат, но никой от управниците не иска истината да излиза наяве, защото зад тези банди стоят генерали. Ако някой разбира албански, разказ на скочилите от прозореца Лулзим Сулеймани и годеницата му Медина Лутфи: uni.su/MR7QiB
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo •••20:24 - 03.12.2021
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАКОЛ!
⊙﹏⊙Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна20:22 - 03.12.2021
Факт! Отряд за наказателни поръчки на мaфията - българската гешефтура!: uni.su/YsogBi
Kaлдaръм Koкoна20:21 - 03.12.2021
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.
✞❤Бaй Пeшо oт Чeрeшките❤20:20 - 03.12.2021
Боко-Българоубиеца е лицемер-двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен на същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.: uni.su/besiKN ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
◉‿◉Гюлчен от село Манастир20:19 - 03.12.2021
Двигателят е отзад!!!Спасените са отзад!!!Осмият спасил е взет на автостоп избягал от Пирогов-мигрант???Като решат този КАЗУС тогава мантинелата ще е виновна!!!Но нещо КАРТОФЪТ е ГОРЕЩ като с МИГ-а!!!
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸20:18 - 03.12.2021
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. Регулярно се извършват жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! ☞Цигaнина Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa Веднага след това 45 деца и жени изгорени живи в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Боко-Канибала в Турция, Ъ?! Минали са през България да си получат заплатите, но вмисто заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко-Сатаниста и Цигaнина Pумен-Сатаниста са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета!
Кристина-хотел Принцес20:13 - 03.12.2021
7 спасени!!!Не -8 спасени!!!След това пак 7-спасени!!!45-жертви???Намерени-44 трупа??? Имало един качил се…слезнал…прехвърлил се преди на бензиностанцията!!!Друг щял да се качва в Истанбл но се отказал и тръгнал с друга фирма???Два дена неговите роднини го мислели за загинал но ТОЙ не им се е обадил защото нямало покритие на мрежата в нашата страна!?!?!?Намериха 45-ят!!! Осмият изчезна като Чочоолу!!! Дръж го в МЪГЛА да му е ЯСНО!!! КАКВА е ИСТИНАТА???Типични ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА!!!
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp20:12 - 03.12.2021
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
Код за сигурност, въведете кода 2xd