В Северна Македония пристигнаха останките на загиналите на АМ "Струма"

Източник: EPA/БГНЕС

Те пристигнаха с два военни самолета на международното летище в Скопие

Северна Македония посрещна тленните останки на загиналите при тежкия инцидент на автомагистрала "Струма".

Те пристигнаха с два военни самолета на международното летище в Скопие със закъснение заради лошото време, предаде BTV.

Почит на загиналите на официална церемония отдадоха премиерът, президентът, както и всички министри на Северна Макадония.

Венец постави и бъларският посланик Ангел Ангелов.

Посмъртните останки потеглиха към близките, част от които чакаха на летището.

Желаещите да се сбогуват граждани оставят цветя на емблематичния паметник на един от албанските национални герои. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Архангел Азраел20:29 - 03.12.2021
Господ говори още на Моисея, казвайки: Да речеш на израилтяните: Който от израилтяните, или от заселените в Израиля чужденци, даде от семето си на Молоха, непременно да се умъртви; людете на земята да го убият с камъни.
Aдoлф Xитлeр20:26 - 03.12.2021
Колко хубаво за правителствата, че хората не мислят.
☠Мoрдoр-унищoжителя на свoдници☠20:25 - 03.12.2021
От много десетилетия по пътищата на България действат организирани мародерски банди, които предизвикват катастрофи на автобуси, тирове и леки автомобили, и доубиват пътниците, за да ги оберат. Познавам 15 човека които за 30 години мародерство, станаха уважавани бизнесмени-милионери. Някои от тях са част от бандата на Бойко Борисов, и са действали с него заедно в Унгария през 90-те под ръководството на Иво Карамански, обирайки пътуващите през Унгария. Бандитите са недосегаеми, защото това всъщност са действащи и бивши полицаи. Ето какво вероятно се е случило – на отбивката е чакала патрулка, един пътнически и един товарен бус. Полицаите спират атобуса с албанските жени, в него нахълтват въоражени главорези от бандата, обират брутално парите и вещите на всички пътници, както и багажа им, избират красивите жени и момичета и ги натикват в пътническият бус, с цел секс-робини, а багажа натоварват в товарният бус. После оставят дистанционно управляема напалмова бомба при пътниците и дават наставления на шофьора как да имитира катастрофа, като повреди мантинелите. Когато шофьора позиционира автобуса между двете мантинели, бандитите задействат напалмовата бомба и всичко вътре изгаря. Спасилите се седем човека са всъщност част от бандата, трябва само да се вкарат в мазето за изтезания и всичко ще си кажат, но никой от управниците не иска истината да излиза наяве, защото зад тези банди стоят генерали. Ако някой разбира албански, разказ на скочилите от прозореца Лулзим Сулеймани и годеницата му Медина Лутфи: uni.su/MR7QiB
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo •••20:24 - 03.12.2021
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАКОЛ!

FACEBOOK