В Кюстендил ще работят за привличане на резервисти от БА и МВР

/отляво надясно/ Йордан Шишков, Петър Паунов, Васил Иванов и Влаентин Николчев, снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Общинският съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Кюстендил проведе годишното си отчетно събрание. В работата му взеха участие кметът Петър Паунов, председателят на Общинския съвет Васил Иванов, председателят на Областния съвет на СОСЗР полк. /р/ Йордан Шишков и представители на организацията в Дупница.

Председателят на Общинската организация подп. /р/ Валентин Николчев направи отчет за дейността на организацията през изминалата година. „На събранията на дружествата през декември членовете посочваха разрешаването на въпроси, свързани главно със социалната и военно-патриотичната дейност. Наложително е привличането на нови членове”, посочи Николчев.

В поздравлението си към присъстващите кметът Петър Паунов каза: „Вие сте от малкото обществени организации, които излъчват отговорност, а не интерес. Тежестта на управлението, вие я знаете много преди мен. Някои от вас са ме обучавали в казармата. Благодарен съм, че имаме партньор като вашата организация”.

Полк. /р/ Йордан Шишков връчи почетни грамоти на трима членове на организацията – полк. /з/ Кирил Стоилков, дългогодишен председател на Общинската и Областната организация; кап. /р/ Васил Иванов, предс. на ОбС и кап. /р/ Милчо Христов, управител на „Пътнически автотранспорт”.

В приетия план за работата на организацията през 2012 г. са посочени мероприятия за честване на 100-годишнината от Балканската война, социално-здравната защита на членовете и клубната база, и съвместна дейност с местните органи на властта.

Областната организация на СОСЗР е насрочена за 23 февруари т.г.



 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK