В Благоевград отново избират "Жена на годината"

Снимка: Жена на годината

Мястото на провеждането на церемонията по награждаването ще бъде уточнено допълнително

След четири-годишно прекъсване е възстановена организацията на традиционния конкурс „Жена на годината на Благоевград” през 2024 година.

Номинирането за наградата “Жена на годината за Благоевград” става чрез една демократична процедура. Всеки гражданин на Благоевград може да предложи предпочитана от него кандидатура, като посочи името, професията и заслугите в полза на обществото на избраната от него жена.

Процедурата по номинирането в 18-то издание на конкурса „Жена на годината на Благоевград” ще продължи до 12 март 2024 година. От всички получени номинации журито ще избере 10-те финалистки за годината. Имената на 10 благоевградчанки номинирани за 2024 година ще бъдат обявени на 18 март.

Името на носителката на приза за 2024 година ще се оповести на самата церемония по награждаването, която ще се проведе в деня на големия християнски празник Благовещение  и „Деня на благоевградчанката” - 25 март 2024 година от 18:00 часа.  

Конкурсът се организира от Женското благотворително дружество „Македония”, клуба „Жена на годината“ и с медийна подкрепа на Радио Благоевград. Идеята на организаторите на конкурса за „Жена на годината на Благоевград” се базира върху максимата да бъдат посочени като пример за подражание и наградени по подобаващ начин жени от Благоевград, надарени с великото качество да творят добро; жени, които ежедневно отдават време, професионални и личностни умения и нерядко и средства, за да помагат на обществото ни да върви напред и да се усъвършенства в името на общото благо.

Предложенията се събират на телефоните 0879 47 66 86 или 0897 82 04 17 и на електронната поща: [email protected].

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK