Установиха поредните водачи, шофирали пияни и дрогирани в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Хванаха двама, шофирали нерегистрирани мотопеди в Дупница

Вчера са образувани 4 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотично вещество, водачите са задържани с полицейска заповед, съобщават от полицията. В Кюстендил 45-годишен водач на лек автомобил „Форд“ е проверен на ул. „Овощарска“, тестът е отчел употреба на наркотично вещество.

В Кочериново 33-годишният водач на лек автомобил „Пежо“ е управлявал с 2.07 промила алкохол в издишания въздух, в с. Крайници полицаите са установили  44-годишен водач на нерегистриран мотопед, управлявал е с 2.34 промила алкохол в издишания въздух, 55-годишен водач на лек автомобил „Нисан“ е управлявал с 1.85 промила алкохол в издишания въздух, той е установен на ГП Е 79. Тестовете на водачите са направени с техническо средство. За случаите е уведомена прокуратурата.

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за управление на нерегистрирани МПС. Двамата водачи са управлявали мотопеди – единият е на 22 г., другият на 55. За случаите е уведомена прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//