Условна присъда за крадец, задигнал фотоволтаични панели в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Обвиняемият се призна за виновен

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години, по отношение на обвиняем в противозаконно отнемане на чужди движими вещи: 36 фотоволтаични панела, на обща стойност 13 536.00 лв., от покрив на сграда на Дирекция „Социално подпомагане“ - Кюстендил.

Обвиняемият К. С. / неосъждан, от гр. Кюстендил / се признава за ВИНОВЕН за това, че на 10.05.2023 г. в гр. Кюстендил, за времето от 02:06 ч. до 04:30 ч., от покрив на сграда на Дирекция „Социално подпомагане“ - Кюстендил, в условията на продължавано престъпление по смисъла на чл.26, ал.1 от НК, в съучастие с неустановено по делото лице, чрез използване на МПС - лек автомобил, е отнел чужди движими вещи: 36 фотоволтаични панела, на обща стойност 13 536.00 лв., без ничие съгласие с намерението противозаконно да ги присвои.

Насените имуществени вреди от престъплението са възстановени, съобщават от пресцентъра на съда.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//