Унгарските фенове се обединяват с българските срещу БФС

Снимка: startphoto.bg

Те наричат БФС "страхливо антифенско сдружение"

Една от най-верните ултрас фракции на унгарския национален отбор - "Карпатската Бригада", излезе с позиция след новината, че двубоят между България и Унгария ще се играе без фенове на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Те са възмутени от поведението на БФС и подкрепят българските фенове в борбата срещу пагубното управление на футбола у нас, пише "Тема спорт".

Ето какво написаха маджарите:

"В кулоарите на поредния мач при затворени врати

Сигурно вече е достигнала до всички новината, че една съдбовна среща отново трябва да се проведе без фенове. Този път оправданието е изненадващо дори за нас, тъй като българската футболна асоциация си "организира" така собствения домакински мач, уплашена от обявената демонстрация против тях.

Считаме за срамно, а от наша гледна точка и направо недопустимо, че присъствието на близо 2500 унгарски фенове, както и подкрепата на място на Националната единадесеторка, е невъзможно по този начин.

След като все още не сме асимилирали решението, но безпомощно го споделяме, всичко, което можем да кажем, е, че се надяваме отборът да постигне общата цел и без нас и в последния домакински мач да можем заедно да отпразнуваме класирането за Европейското първенство .

И накрая, пожелаваме на българските фенове успех в борбата срещу тяхното страхливо антифенско сдружение.

Футболът е нищо без фенове!"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK