Три малолетни ромчета управлявали каруцата, причинила ПТП с 2 жертви

снимка: infomreja.bg, архив

Каруцата, която причини тежка катастрофа с две жертви на главен път Е-79 вчера, са управлявали три малолетни момчета от Симитли, съобщиха от полицията.

Децата, които живеят в ромската махала на Симитли, са открити от полицаите часове след инцидента. След случката тримата братя се уплашили и се прибрали вкъщи при близките си.

Бащата признал пред разследващите, че не знае къде са децата му и с какво се занимават. Най-вероятно той ще понесе отговорността, тъй като е допуснал те да управляват каруцата без надзор.

Както ИНФОМРЕЖА писа, вчера в 19, 45 часа на международното шосе край Симитли в посока Кресна, при опит да избегне удар с движеща се пред нея каруца, 43-годишна жена от град Елена навлязла с автомобила си "Ланча Либра" в насрещното движение и се забила челно в лек автомобил „Опел Омега”, управляван от 29-годишен мъж от симитлийското село Полена.

При зверския удар опелът се запалил и изгорял заедно с водача. 

Загинала е и шофьорката на ланчата.

Малко преди катастрофата невръстните каруцари предизвикали и друг пътен инцидент, който за щастие се размина без жертви.

Лек автомобил "Форд Фокус”, пътуващ в посока Кресна, при опит да избегне сблъсък, излязъл встрани от пътя, в резултат на което с леки наранявания е пострадал един от тримата пътници в автомобила.

 

КОМЕНТАРИ

менгеле19:18 - 30.09.2014
Вместо полицаите да се крият зад шубраците и да ме санкционират,че не съм се препасал,което касае всъщност само моя живот,да конролират и катуните с каруците! По това време на годината е истинска руска рулетка,ако караш през тъмната част на денонощието.
Adolf18:08 - 30.09.2014
На сапун!
Ко?16:32 - 30.09.2014
Т.Е. няма виновни ли? Да се обесят за назидание на моста!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//