Събориха палатковия лагер, Люси Манова: Слагаме край на този цирк

снимки: infomreja.bg

Палатковият лагер в Благоевград, изграден преди десетина дни пред сградата на Областната управа в знак на протест срещу новия губернатор Муса Палев от ДПС, днес бе ритуално съборен.

„Не искаме да участваме повече в този цирк, който се разиграва цяла седмица. Няма да се откажем, продължаваме да протестираме, но ще търсим други форми“, каза лидерката на протестите Люси Манова.

Едва по 15-20 души дневно протестираха в разпънатите палатки. Грамадата от камъни, натрупана пред сградата на държавното ведомство, също отброи скромен брой недоволни от назначението на Муса Палев.

„Явно благоевградчани искат този губернатор", направи извод Манова.

Според нея протестът в Благоевград се е провалил заради личностите, зад които гражданите не са пожелали да застанат.

„В първия ден хората започнаха да идват, но като видяха кои са лидерите, се отказаха. За всички е ясно кой яхна протестите - повечето са симпатизанти на ГЕРБ, които превърнаха протеста в цирк. Сега сме свидетели на театър с политически подстрекатели“, коментира още Люси Манова.

Участието на ВМРО в протестите тя определи като пиар акция. „Вместо да заявят гражданската си позиция, те идват с партийни знамена“, изрази недоволството си Манова.

„Самият факт, че ВМРО се гушна с прецъфтелите гербери говори достатъчно ясно кой с кого е. На това правителство трябва да му се дадат най-малко 4 месеца да тръгне, а ако не върви в правилната посока, ще сме първите, които ще излезем на улицата. Но не може на четвъртия ден да казваш, че не искаш това правителство“, заяви позицията си и Стоян Величков, познат като Тони Рокера.  

Така в Благоевград, откъдето тръгна вълната на недоволство срещу монополиста ЧЕЗ, сега на протест излизат най-много по стотина души.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Николай15:21 - 25.06.2013
Най-после се сетихте! Браво Люси никой не иска да протестира с герберчетата.
prz11:56 - 25.06.2013
".........На това правителство трябва да му се дадат най-малко 4 месеца да тръгне, а ако не върви в правилната посока, ще сме първите, които ще излезем на улицата. Но не може на четвъртия ден да казваш, че не искаш това правителство“, заяви позицията си и Стоян Величков, познат като Тони Рокера." Винаги съм мислел, че рокерите са интелигентни хора и това се потвърди. Най-после едно свястно изказване от протестиращ...
попето23:53 - 24.06.2013
Смешник си ти Mkiaveli! Само ВМРО!
edin23:41 - 24.06.2013
tisi edna kumonisticheska marionetka putash palatki sashtoto nikoi ne te ebava za nishto osven dosta hora razbirase hvanalasi dvana bezdomnika da sediat tam a ti se poiaviavsh kam 9:00 edva proglejdashta komuniski bokluk nishto poveche
ХАХО22:26 - 24.06.2013
АЙДЕ СЕГА ТЪПА КРАНТО ИДИ ДА ПРАВИШ СВИРКИ НА ДРУГАРЯ КОСТАДИНОВ. НАРОДА ЩЕ СЕ ГУШКА С ТОЯ КОЙТО ИСКА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ АНЕ С КАРАБИНИТЕ, ЛУДИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ТВОЙТЕ ПРОДАЖНИ ПРИЯТЕЛИ. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ТИ СПРЯХА ПЛАЩАНИЯТА И ЗАТОВА СИ ВДИГАШ ПАЛАТКИТЕ. А МОЖЕБИ КУКЛОВОДИТЕ УСЕЩАТ, ЧЕ СИ ТРЪГВАТ И РЕШИХА ДА НЕСЕ ОХАРЧВАТ ЗАЩОТО ПАК ИМ СЕКВА КРАНЧЕТО. И НЕ ОБВИНЯВАЙ ОСТАНАЛИТЕ КАКВИ ЛИДЕРИ СА ЗАЩОТО ТИ НЕСИ ПО-МАЛКО ПРОДАЖНА ПОДЛОГА.
Mkiaveli22:16 - 24.06.2013
Ами идеята да се провали простеста се случи. С комунистката Манова, чието присъствие само беше достатъчно за да му се отще на всеки да е там да го снимат с нея. Както и смешниците от ВМРО.
Ванчо Михайлов21:12 - 24.06.2013
Ta нема да се гушнем с комунистите я! А герберите да си правят ,каквото искат. А ти Люси, извинявай но отиде на конгреса на БСП зимата и с това отблъсна всички хора...
Код за сигурност, въведете кода 2xf