Структурите на ГЕРБ в Пиринско готови за предсрочни избори

Даниела Савеклиева, снимка: infomreja.bg, архив

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева започна срещи с общинските организации на партията в Пиринско.

Основен акцент в разговорите е тежката политическа ситуация в страната и готовността на структурите за предсрочни избори.

На срещите в общините Сатовча и Гърмен, в които основен поминък е тютюнопроизводството, бе поставен проблемът с ниските изкупни цени, несигурността със субсидирането на сектора, липсата на стратегия на сегашните управляващи какво ще правят през следващите години изобщо в земеделието.

Сред недоволствата на местните партийни организации са безпринципните уволнения на доказани експерти и специалисти в различни държавни и общински структури от страна на управляващата коалиция. Най-остро този проблем бе поставен от членовете на ПП ГЕРБ в Гоцеделчевски регион.

„Тук се е развихрил депутатът от ДПС Ахмед Башев, под чийто натиск се уволняват поголовно членове и симпатизанти на ГЕРБ от ръководни длъжности до служители и експерти. На мястото на уволнените специалисти се поставят хора без нужната компетентност и квалификация, но удобни на властта. Затова и в общините Гоце Делчев, Гърмен и Сатовча хората, останали без работа, са най-много от цялата област. Хората на ГЕРБ са подложени на репресии и политически гонения, нещо, което когато ГЕРБ бе управляваща партия, никога не си позволи”, коментираха членове на партията пред областния координатор Даниела Савеклиева.

Тя пое ангажимент да се помага на всеки неправомерно уволнен, който има желание да търси правата си в съда.

През тази седмица областният координатор Даниела Савеклиева ще се срещне със структурите в Симитли, Кресна, Струмяни, Петрич и Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

andji15:58 - 28.11.2013
Бързо забравиха герберите те каква чистка правеха,е да ала ние не сме забравили.....А избори някъде след 2017 г. но без герб.....
111111111118:52 - 23.11.2013
ТАЗИ ДОЛНА КУРВА, ПАЧАВРА МРЪСНА, ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ, ЧЕ ЩЕ Й ГО НАВРА В ГОЛЯМАТА УСТА. ВИЕ БЯХТЕ НАГЛИ, БЕЗКОМПРОМИСНИ И С КОСМИЧЕСКИ СКОРОСТИ УВОЛНИХТЕ СПЕЦИАЛИСТИТЕ А НАЗНАЧИХТЕ КАЛИНКИТЕ. НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИМИРИТЕ ВАШТА МАЙКА. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БИЦИ ДЕБЕЛИ ДЪРПАХА ОГРАЖДЕНИЯТА СЪС ЗЛОБА ЗАЩОТО СЕГА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА КРАДАТ В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА. РЕШИХТЕ ЧЕ ЩЕ СТЕ ВЕЧНИ. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ТОВА КАКВОТО ГО ПРАВЕХТЕ И ЛАПАХТЕ. ТАКИВА КАТО ДЖАМБО, РОЗЕНЧО КРИВИЯТ СТРЕЛЯХА НА СТОТИНКАТА А СЕГА ЗА ТРИ ГОДИНИ НАПРАВИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛВ ОТ КРАЖБИ. И КОЛКО ОЩЕ СТЕ ВАШТА МАЙКА ДОЛНА. КУРОВИ РУСПИИ ДА ВИ НЯМА.НА ЧИЙ ГРОБ РЕВЕТЕ СЕГА.
до Брандо20:02 - 19.11.2013
Брандо пак не си си взел хапчетата,тъпако! Герб пак ще ви го тури на следващите избори.Башев ще гледа като умряло коте.
Абланица17:39 - 19.11.2013
И аз казвам БРАВО на Башев! Само така, чистка.

FACEBOOK