Стартира кампанията „Дари великденска вечеря на пенсионер в нужда от Кюстендилско“

Снимка: Личен архив

Мисията е от 15 февруари 2023 г. до 30 март 2023 г.

Отново стартира благотворителната кампания дари великденска вечеря на пенсионер в нужда от Кюстендилско.

Редовният коледен поход на доброто на доброволците от "Миг човечност" през декември 2022 г. достигна до 364 нуждаещи се хора и домакинства от кюстендилските села Гюешево, Каменичка Скакавица, Раненци, Дворище, Драговищица, Полетинци, Горановци, Четирци и Копиловци.

Всички те получиха пакет с хранителна помощ, но и уверението, че все още има хора, които се грижат, без да им е задължение.

Великден е далече, но от "Миг човечност" вече планират пролетната си обиколка из селата в Кюстендилско с твърдата решимост този път броят на зарадваните от инициативата им да се доближи повече до рекордните им успехи през 2019-а, когато доброволците раздадоха 2000 пакета!

Какво да даря?

Идеалният вариант е да дариш по 1 бр. от всеки от изброените продукти - това е пакетът, който получава всеки нуждаещ се човек - ориз; боб; леща; олио; оцет; брашно; захар; макарони/фиде; консерви - най-полезни са различни видове ястия, месо и т.н.; нещо сладко по избор.

Приемат се също ваучери за храна, с които да бъдат закупени малотрайни продукти като сирене, кашкавал и месо. Организатор на кампанията отново е "Миг човечност", като продуктите могат да бъдат предадени до 30 март.

Продуктите ще бъдат раздадени на 1 април 2023 г., както и на 8 и 9 април 2023 г. в селата около Кюстендил.

Мисията е от 15 февруари 2023 г. до 30 март 2023 г., обявиха от "Миг човечност".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK